Ai uitat parola?

Inregistreaza-te
Despre noi

 

Zip Travel Romania este parte a grupului Zip International cu birouri in Bulgaria, Lituania, Macedonia, Rusia si Moldova, agentie cu specific de turism pentru tineri si studenti, dar deservind toate categoriile de turisti. Clientii ZIP Travel sunt toti cei cu varsta intre 18 si 98 de ani care calatoresc, studiaza, muncesc si petrec vacante!

Specificul companiei ZIP TRAVEL, nota de unicitate  este data de produsele si serviciile destinate studentilor si tinerilor - bilete de avion si autocar la preturi speciale, programe de studiu, munca si calatorie in strainatate, cazari ieftine in strainatate, carduri internationale de reduceri, asigurari medicale de calatorie, cursuri de limbi straine, programe de internship - formare profesionala, recrutari academice s.a. 

Zip Travel a fost infiintata in anul 2000 in Bucuresti si este prima companie de Work and Travel care a adus acest program oferindu-l studentilor din Bucuresti. 
 

Zip Travel ofera tinerilor si studentilor urmatoarele servicii si produse de calatorii speciale:  
  • Cardurile de student - Euro<26 Clasic ofera o multime de reduceri atat in tara cat si in strainatate la transport, cazare, muzee, restaurante, etc.
  • Asigurari medicale - foarte ieftine pentru  toate categoriile de turisti. Oferim discounturi pentru grupuri si tineri intre 15 si 25%